32740277_10155373726362617_7319521692915597312_n

Nå er det forbudt å parkere mange steder i sentrum

Allerede klokka tre i ettermiddag trådte forbudet i kraft. Mange av gatene i Haugesund sentrum er stengt for parkering fram til klokka åtte fredag morgen.

HAUGESUND: Slik ser det ut i Strandgata minutter før folketoget blåses i gang. Da er det opplagt at det ikke er mulig å parkere der. Men visste du at det allerede nå er stengt for parkering i mange av sentrumsgatene? Og flytter du ikke bilen i rimelig tid før barnetoget, blir den tauet vekk hvis ikke politiet får tak i deg. Det kan bli en regning som langt overstiger 17.mai-budsjettet til is og brus.

– Folk kan selvfølgelig kjøre i sentrum som de vil, men husk å unngå Haraldsgata, Strandgata og Sørhauggata fra en drøy halv time før togene går, sier politioverbetjent Bodhild Bang. 

Tor Andre Johannessen

Politiet har allerede vært ute og endret skiltingen foran nasjonaldagen. Parkeringsskiltet med underskilt «Tid» blendes av et parkering forbudt-skilt.

Disse gatene blir stengt for parkering

Mellom Oscarsgata og Litlasundgata stenges Strandgata og Haraldsgata. Mellom Grønhauggata og Litlasundgata stenges Sørhauggata, Grønhauggata, Åsbygata og Knut Knutsen O.A.S Gate mellom Strandgata og Sørhauggata.

I gatene rundt Ludolf Eides Plass mellom Øvregata og Breidablikgate er det også parkering forbudt.