arkivfoto
arkivfoto

Elise Erland viste formen på hjemmebane

Tysværpadler Elise Erland fikk vist seg frem på hjemmebane under helgens Norgescup-stevne i Tysværvåg.

PADLING: Erland er en av Norges desidert beste juniorpadlere og fortsatte søndag der hun slapp på lørdag da hun vant både K1 200m og K1 1000m i U18 dameklassen. Søndag ble det nok en topplassering da hun vant i dag K1 500m i U18 klassen etter et godt gjennomført løp. Senere på dagen padlet også Elise testløp på K2 500m med Thea Røsten hvor duoen var best av U18 båtene og tett bak den beste senior båten. 

Under helgas Norgescupstevne stilte 145 padlere til start, flere av disse var lokale. En annen som fikk vist seg frem var unggutten Leander Helgesen. U16 padleren sikret seg to pallplasser i lørdag og fulgte opp med en ny 3. plass i dag på K1 500m i U16 klassen. Sander Askeland padlet i samme løp, og kom inn til 5. plass.

Neste stevne for Tysvær-padlerne blir Norges Cup 2 på Årungen første helgen i juni, skriver styreleder i Tysvær Kano- og Kajakklubb, Lavrans Eikje i en pressemelding.