Graina-bok

Gro Aina vil ha «det finaste du vett»

I løpet av høsten vil boka "Det finaste eg vett" bli å finne i hyllene til distriktets bokhandlere. En av damene bak prosjektet, Gro Aina Skauge, ønsker seg fortsatt flere "lykke-bilder" til boka. Hennes eget traktorbilde ble imidlertid for sterkt...

KARMØY: Det er Gro Aina Skauge, Unni Gjerde Jørgensen og Enya Ødegaard som lanserer bokprosjektet «Det finaste eg vett». Konseptet går ut på at hvem som helst kan sende inn et bilde og en kort tekst som beskriver hva den enkelte mener er det fineste de vet.

I fredagens 17.30-utgave spurte vi panelmedlemmene Elisabeth Kallevik Nesheim, Julie Steiro og Inger Elise Kolstø hva de kunne bidratt med i boka.

Hvis du har et perfekt bilde og/eller tekst til boka så sender du det til: detfinasteegvett@gmail.com.