BLIR PARTNERE: Geir Danielsen og Roy Aleksander Henriquez.
BLIR PARTNERE: Geir Danielsen og Roy Aleksander Henriquez.

Tidligere konkurrenter slår seg sammen

Royal Industriservices og Level Prosjekt legger nå stridsøksen til side.

NÆRINGSLIV: De siste årene har Level Prosjekt og Royal Industriservices konkurrert om å levere personell til de samme kundene innen verftsindustri, offshore og subsea. Nå har partene signert en rammeavtale om utleie av arbeidskraft.

– Nå har vi lagt stridsøksen til side, sett at vi utfyller hverandre og funnet ut at vi har større utbytte av å samarbeide – for på den måten å tilby våre oppdragsgivere et mer komplett tilbud, sier daglig leder i Level Prosjekt, Geir Danielsen, i en pressemelding.

– Har stor tro på at begge parter vil dra nytte av dette

Mens Royal Industriservices leverer skandinavisk personell til operasjoner on- og offshore, henter Level Prosjekt rotasjonsarbeidere fra hele Europa, til det samme markedet. For Level Prosjekt betyr koalisjonen at horisonten utvides.

– Vi håper at dette kan gi oss innpass på nye og større markeder, samt at vi skal kunne gi et bredere spekter av personell til eksisterende kunder. Vi har stor tro på at dette er noe begge parter vil dra nytte av, sier Danielsen.

Hans nye partner kan også si seg svært fornøyd, og satser på at den nye samarbeidsavtalen vil gi flere ringvirkninger.

– For oss vil dette åpne nye dører, også for våre leveranser av utstyr til bruk offshore og subsea. Vi produserer og leverer betongmatter, Bigbags, Web Rock Filter Units og andre produkter til bruk i undervannsoperasjoner, sier daglig leder  Roy Aleksander Henriquez.