Gytkjær avgjorde på overtid i cupdrama

FKH vant 2-1 over Nest-Sotra, og er nå videre til 4. runde i cupen.

FOTBALL:  FK Haugesund møtte  Nest-Sotra på bortebane i 3. runde i cupen onsdag kveld. FKH stilte med et sterkt lag på bortebane, men måtte slite seg gjennom første omgang. Etter 19 minutter scoret Nest-Sotras Sondre Liseth, og vertene ledet 1-0.

I andre omgang klarte FKH å skjerpe seg. Etter 55 minutter satte Frederik Gytkjær ballen i mål, og publikum kunne etterpå se et Haugesund-lag som kjempet hardt for å bli med videre i cupen. Stillingen var fremdeles uavgjort i det klokken passerte 90 minutter, men Gytkjær var ikke vond å be. To minutter på overtid satte han inn sitt andre mål for kvelden.

Det betyr at FK Haugesund nå er klare for 4. runde i cupen etter kveldens 2–1-seier. Se kampen i reprise her.

Disse FKH-spillerne startet kampen: (4-4-2): Per Kristian Bråtveit – Kristoffer Haraldseid, Fredrik Pallesen Knudsen, Vegard Skjerve, Alexander Stølås – David Akintola, Sondre Tronstad, Joakim Våge Nilsen, Torbjørn Kallevåg – Frederik Gytkjær, Ibrahima Koné.

På benken: Helge Sandvik, Christian Grindheim, Dennis Horneland, Kristoffer Gunnarshaug, Kristoffer Velde, Anthony Ikedi, Aleksandar Kovacevic.