IMG_4720

Dårlig start ødela for Daniel Holten

Dårlige starter gjorde at rallycrossfører Daniel Holten måtte ta til takke med andre plass i åpningen på Vikedal Motorbane søndag.

MOTORSPORT: Holten dra denne uken til Belgia for å forberede seg til EM-runden der nede. Derfor var det en viss forventing til Vikedalskjøreren da han kjørte foran hjemmepublikummet for første gang i år.

– Bilen fungerte bra, men dårlige starter gjorde at det ikke ble godt nok til å gå helt til topps, og da er det bare å gratulere Kenneth Johansen som greide å ta seieren, sier Holten i en pressemelding.

Holten fikk likevel kjørt tre runder i tillegg til finalen. Og tiltross for at han ikke fikk topplasseringen er Holten likevel godt fornøyd med helga.

– Målet var å få en god gjennomkjøring, og finne ut av hva som fungerer og hva vi må jobbe med videre, og det gjorde vi, sier Holten.

Neste helg er det klart for den første EM-runden i Belgia. Der skal han kjøre i klassen Touringcar. Andre runde går på Lånke tidlig i juni, før finalen går i Høljes første helga i juli.

– Vi fikk gjennomført et godt testløp før sesongen starter for alvor med EM-runde i Belgia neste helg. Viktig å få prøvd bilen og få løpstrening, forklarer Holten.