NYE FREMTIDSPLANER: Innehaver Sandra Kvammen Aksland og mannen ønsker å finne noen som kan overta Fjørsilkebris i Tysvær.
NYE FREMTIDSPLANER: Innehaver Sandra Kvammen Aksland og mannen ønsker å finne noen som kan overta Fjørsilkebris i Tysvær.

Vil selge Fjørsilkebris

– Vi ser frem til å gi stafettpinnen videre, skriver ekteparet Aksland på Facebook.

TYSVÆR: «Går du med en drøm om å drive kafé, restaurant, konferansesenter eller yogastudio? Nå finnes muligheten til å overta vakre FjørSilkeBris – et lite paradis på landlige Førland i hjertet av Tysvær.»

Slik begynner Facebook-innlegget som selskapet Fjørsilkebris la ut sent torsdag kveld. Etter først å ha vært et enkeltpersonsforetak ble Fjørsilkebris i 2012 et aksjeselskap med fokus på kultur- og matopplevelser. Siden den gang har selskapet vokst, og driver i dag også med yoga, trening- og kostholdsveiledning.

Slet med å holde hjulene i gang

Tysvær-selskapet måtte i i fjor høst si opp tre ansatte da de stod i fare for å gå konkurs. Nå ser det ut til innehaverne Sandra Kvammen Aksland og Øyvind Aksland har nye fremtidsplaner.

«Tiden er inne for oss å vokse videre i nye former og vi ser frem til å gi stafettpinnen videre, til noen som vil fortsette å glede alle våre trofaste gjester», skriver ekteparet på Facebook.