Handle With Care

Fra opera til rock’n’roll

MUSIKK: Det kan bli en mektig kombinasjon når Munor og operasanger Ole Morten Velde forener krefter i Festiviteten i Haugesund for å synge seg gjennom den amerikanske rockelegenden Roy Orbisons musikk i forestillingen «Handle with care».

Velde og og Munor er mer kjent for den klassiske musikken, men det er likevel ikke første gang operasangeren tar for seg dette materialet, da han har hatt flere «I låve Roy»-konserter i låven på hjemgården på Velde på Avaldsnes på Karmøy.

I løpet av konserten vil Munor og Velde foreta en musikalsk reise inn i Roy Orbisons verden, og gjennom denne forsøke å forstå bedre hvem mannen bak de mørke brillene egentlig var. Den unike sangeren Orbison var omgitt av en god del mystikk og hadde et svært kontrastfylt liv med berømmelse og suksess, samtidig som han ble rammet av store tragedier i privatlivet sitt. 

Musikkjournalist Egil Houeland skal geleide Velde på reisen inn i Orbisons verden. Bandet består av Torleiv Fossum, Vegard Fossum, Johannes Støle og Torfinn Thorsen. 

Elsa Aanensen er produsent og har regi.

Få en liten smakebit i videovinduet over