arkivfoto
arkivfoto

Ullvang tatt ut til å padle World cup

Tysværpadler Lars Magne Ullvang skal likevel padle World cup denne sesongen.
PADLING: Tysværpadleren trodde store deler av sesongen var ødelagt etter at han ikke klarte å hevde seg godt nok i Copenhavn Spring regatta for fjorten dager siden. For å få padle i World cup måtte Ullvang en av de to beste norske båtene. Det klarte han ikke og han måtte derfor sette sin lit til landslagsledelsen. Tirsdag denne uken fikk han beskjeden han hadde han har ventet på.
– Etter et internt uttaksløp for det norske padlelandslaget tirsdag denne uken er Lars Magne tatt ut til å padle K2 1000m og K4 500m under World Cup 1 i Szeged, Ungarn 18-20. mai og World Cup 2 i Duisburg, Tyskland 25-27. mai, opplyser trener Lavrans Eikje.
Ullvang padlet det aktuelle uttakningsløpet sammen med Eivind Vold (Oslo KK) og vant med rundt tre sekund til nærmeste utfordrer.
Deltakelsen i World Cup gjør at Ullvang må gjøre om på planen. Han vil blant annet ikke delta under Norges Cup åpningen som Tysvær Kano og Kajakklubb arrangerer 12-13. mai.