urrang

Jahn Trygve Urrang er død

Høyremann og tidligere bystyrerepresentant i Haugesund, Jahn Trygve Urrang døde 2. mai, 58 år gammel.

HAUGESUND: Urrang satt som medlem av Haugesund Høyres bystyregruppe i perioden 1999 til 2011. Han var en svært profilert politiker og hadde et glødende engasjement for byen. Størst var engasjement for Haugesund ishall, en hall han var med å åpne i mars 2010, skriver Haugesunds Avis.

– Mine første møter med Jahn Trygve Urrang var da han var leder for Suldal Høyre, i den tiden de bodde der. Da traff jeg han i fylkesstyret for Rogaland Høyre. Det må har vært på begynnelsen av 90-tallet. Vi fikk ham med i Haugesund Høyre da de flyttet her, sier tidligere ordfører i Haugesund, Petter Steen jr til Haugesunds Avis.

Uten om et rikt politisk liv ledet han OBS Bygg på Raglamyr, et av landets største byggvarehus. 

– Vi har vært mye med de ansatte på OBS Bygg det siste døgnet, og det er liten tvil om at Urrang var en flink og godt likt sjef blant de ansatte, sier Regiondirektør Trygve Vikse i Coop Sørvest til avisa.