filmfestivalen

Nå kan du si din mening om Filmfestivalen

FILM: Den Norske Filmfestival ønsker å bli mer folkelig enn det den er og inviterer til folkemøte for å høre hva folk mener må gjøres. Folkemøte arrangeres på Teatercaféen i Festiviteten torsdag klokken 17. Møt sendes også direkte på TV Haugaland og har som har sendestart klokken 17.

– Vi vil bli bedre, og utvikle oss i positiv retning. Vi ønsker å være mer inkluderende, og gi mer tilbake til Haugesund og menneskene i og rundt byen vår, opplyser festivaldirektør Tonje Hardersen i en pressemelding.

På møte vil det bli gitt anledning til å komme med korte, forhåndsinnmeldte innlegg på tre minutters lengde.

Ordfører Arne-Christian Mohn, daglig leder i Filmkraft Rogaland, Elisabeth Dahl, daglig leder i Haugesund Sentrum, Odd Fossan Waage jr. samt reiselivssjef i Destinasjon Haugesund & Haugalandet, Vigleik Dueland vil være tilstede å holde innlegg.

Se sendingen på TV Haugaland fra klokken 17 torsdag ettermiddag.