ER DETTE HAUGESUNDS SVAR PÅ BEVERLY HILLS? Odd Hansen tar på seg spanderbuksene, og gir bort USA-reise til neste kjøper.
ER DETTE HAUGESUNDS SVAR PÅ BEVERLY HILLS? Odd Hansen tar på seg spanderbuksene, og gir bort USA-reise til neste kjøper.

Frister neste kjøper med reise til Beverly Hills

Nå er det kun én ledig leilighet igjen i Beverskaret. For å kjøre ekstra stas på kjøperen sender Odd Hansen vedkommende til Beverly Hills.

HAUGESUND: 107 leiligheter har blitt solgt i Beverskaret i Haugesund i løpet av fem år. Utbygger Odd Hansen velger derfor nå å gjøre et markedsstunt litt utenom det vanlige for å bli kvitt den siste leiligheten som befinner seg i tredje etasje. Den er på 116 kvadrat, har tre soverom, to bad og stor terrasse.

– Vi ønsker å lage litt humor utav det, og går bredt ut for å få litt oppmerksomhet. Målet er å få solgt denne leiligheten, og gjøre ekstra stas på kjøperen, forteller daglig leder Kjetil Alvheim i Odd Hansen.

Verdi på 50 000 kroner

I sine egne markedsføringskampanjer blir boligprosjektet Beverskaret betegnet som Haugesunds svar på Beverly Hills. Odd Hansen vil derfor gi siste kjøper en tur til den amerikanske solbyen – en bonus med totaltverdi på 50 000 kroner.

– Reisen kan gjennomføres i valgfri tidsperiode og gjelder for inntil to personer, forteller Alvheim.

HUMOR OG ORDSPILL: Slik markedsfører Odd Hansen boligprosjektet Beverskaret, eller Beaverly Hills om du vil.