Bull 6

FKH 2 klarte kun uavgjort på bortebane

4. DIVISJON: FKH 2 er av mange spådd som den soleklare opprykksfavoritten i årets 4. divisjon avdeling 2. Sesongen har imidlertid bare åpnet på det jevne så langt. Mot Sandnes Ulf 2 klarte Espen Bull-Tornøe sitt mannskap kun uavgjort og ett poeng.

– Det var en relativ jevn fotballkamp. Vi var solide bakover, og slapp til veldig få muligheter. Samtidig var vi ikke gode nok til å skape store nok sjanser til oss selv. Vi ønsker trepoengere. Vi trenger flest mulig trepoengere for å rykke opp, så det er jo det vi går for. Men vi må produsere mer sjanser enn vi gjorde i dag for å få de tre poengene. Da var det greit med 0-0, oppsummerer FKH 2-trener Espen Bull-Tornøe til Haugesunds Avis.

FKH 2  vil trolig variere endel i prestasjonen i årets sesong som følge av A-lagets program. Allerede førstkommende onsdag er det ny kamp for A-laget, da mot Lysekloster i 2. runde i cupen.

Dette er også en kamp som prioriteres høyt av Eirik Horneland. Dermed var det også et mannskap nesten kjemisk fritt for førstelagsspillere som hadde tatt turen over fjorden. Både Kristoffer Gunnarshaug og Dennis Horneland var ubenyttet reserve mot Start i søndagens Eliteserieoppgjør.

FKH 2 ligger nå på 6. plass med syv poeng på fire kamper. Neste runde spilles mandag 7. mai. Da tar FKH 2 imot Randaberg på Haugebanen.

Åkra er fremdeles ubeseiret og leder avdelingen med 12 poeng.