Rekordstort oppmøte på årets vårmønstring

Sesongen for bil- og MC-entusiastene er offisielt igang etter at After Dark Van & Truck arrangerte vårmønstring for syvende år på rad.

MOTOR: På parkeringsplassen til Amanda Storsenter var alt fra veternabiler til Porsche representert da flere hundrevis av bil- og MC-eiere hadde samlet seg for årets vårmønstring

– I fjor hadde vi rekordoppmøte med 350 kjøretøyer, men i år tror jeg nok at de 500 innsjekkingslappene jeg har laget kommer til å ryke. Et luksusproblem rett og slett, sier Arne Solvang og ler. 

Ulike klasser

Under vårmønstringen blir det delt ut både pokaler og plaketter. Tidligere år har de også hatt 26 premier, men i år har de utvidet til 31 premier. 

– Hos oss er det ikke alltid bare den fineste bilen som vinner. Vi har ulike klasser, som blant annet prosjekt og nykommer. I år har vi også en ungdomspris, slik at vi også får med de yngre, sier han. 

– Vi får det til likevel

After Dark Van & Truck er en relativt liten bilklubb i Haugesund, med medlemmer fra Sunnhordland, Rogaland og noen fra Østlandet. 

– Vi er en klubb med litt over 20 medlemmer, men vi får det til likevel, sier han, og ser seg rundt mot det store folkehavet. 

Se bilder fra vårmønstringen over.