1800 personer gikk årets fineste søndagstur

Haugesund Turistforening gjentok i dag suksessen med "Haugesund på langs", og i år med rekorddeltakelse på hele 1800 personer påmeldt. 400 mer enn i fjor.

HAUGESUND: – Det er ikke hver dag vi får gå i ni grader og strålende sol. Det er utrolig kjekt å så at folk kommer tilbake igjen og igjen. Dette skal vi fortsette med, sier daglig leder i Haugesund Turistforening, Lauren McPherson Simonsen.

Nytt for året var en tilrettelagt løype for rullestolbrukere, barnevogner, og andre som ikke kan gjennomføre den opprinnelige ruten.

– Vi har en stor gruppe som heter friluftsliv for alle, der flere sitter i rullestol og ikke har muligheten til å gå 13 kilometer over fjellene. Og derfor har vi nå en tilrettelagt løype for de, sier hun.

Se mer i videoen over.