Foto: Ungt Entreprenørskap. Sanus UB.
Foto: Ungt Entreprenørskap. Sanus UB.

Lokal ungdomsbedrift vant flere priser under NM

UTDANNING: Sanus UB fra Karmsund videregående skole vant Gastronomiprisen under Norgesmesterskapet for Ungdomsbedrifter i Lillestrøm. I tillegg vant de prisen for beste utstilling og andreplassen for beste yrkesfaglige bedrift.

– Jeg er utrolig stolt av medarbeidere mine. Vi er fornøyd med innsatsen og er storfornøyde med å ha vunnet tre priser. Ekstra stas var det å vinne beste utstilling, det var så mange gode stander på NM, sier daglig leder i Sanus UB, Tor Magnus Solvang i en pressemelding.

Det var under fylkesmessen for Ungdomsbedrifter tidligere i mars at Sanus UB vant billetten til NM.

I juryens begrunnelse står det:

«Denne bedriften har utviklet et fantastisk produkt med høy kvalitet, og har rene, tydelige og gode smaker. Elevene presenterte produktet på en entusiastisk måte, og har høy faglig kompetanse. Konseptet er godt gjennomarbeidet. Produktet ble presentert på en delikat og appetittvekkende måte. Juryen har stor tro på at konseptet er levedyktig, og gleder seg til fortsettelsen.»

– Jeg er så imponert over hva disse elevene har oppnådd og hvordan de har representert Rogaland på NM. Så er det ekstra stas å hente hjem gastronomiprisen hjem til matfylket Rogaland i tillegg til at vi markerer oss innen yrkesfag. Ekstra gledelig er det også å se fokuset Ungdomsbedriftene har på bærekraft i hele verdikjeden, det lover godt for framtidens næringsliv i Rogaland, sier Maria Aasbø, daglig leder i Ungt Entreprenørskap Rogaland.