sxuclloxk3bqaii0wf90

Dobler rutetilbudet til Rotterdam

Haugesundrederiet NorthSea Container Line opplever stor suksess på de nordlige breddegrader.

SHIPPING: NorthSea Container Line har fått så stor respons på rutetilbudet fra Stokkmarknes til Rotterdam at de nå dobler frekvensen, opplyser selskapet i en pressemelding.

8. april i fjor startet rederiet opp rutetilbudet mellom Rotterdam og Stokmarknes basert på omlegging av deler av innlogistikken til Skretting. Litt over et år senere har det vist seg at rutetilbudet har slått an hos flere store aktører i regionen. 

– For å forbedre tilgjengelighet og svare på etterspørsel i markedet utvider vi vår service ytterligere. Fra denne uken kommer vi til å tilby ukentlige anløp mellom Stokmarknes og Rotterdam. Vi har jobbet målrettet sammen med terminalen i over et år for å utvikle og forbedre rutetilbudet i regionen, sier administrerende direktør Arne Jakobsen.

NorthSea Container Line (NCL) er en komplett logistikkleverandør som opererer skip i Vest-, Midt- og Nord-kysten av Norge og sentrale europeiske knutepunkter. Hovedkontoret ligger i Haugesund og rederiet transporter blant annet fiks til fra Skudeneshavn til det tyrkiske markedet.