Skjermbilde 2018-04-26 kl. 13.41.46

Gir bort Clubben nattklubb

Alt av innredning, musikkanlegg og lysutstyr kan nå bli ditt.

HAUGESUND: Clubben blir av mange husket som den hippeste nattklubben i distriktet på det glade åttitallet. Grunnet renovering og utbygging av Radisson Blue Hotel Haugesund skal den snart jevnes med jorden. Direktør Knut O. Henderson ønsker derfor nå å kvitte seg med alt av inventar fra nattklubben.

Clubben nattklubb gis bort. Førstemann til mølla», skrev han på Facebook onsdag.

– Vi gir vekk alt. Det vil si alt av inventar, innredning, lys, utstyr og anlegg komplett. Som kjent skal vi bygge et nytt hotell, derfor må vi rive mye av det eksisterende bygget. Clubben-lokalet er blant det som forsvinner. Før det skjer har vi lyst å få tømt den, forklarer Knut O. Henderson til Haugesunds Avis

Ifølge direktøren har ikke responsen latt vente på seg. Lokalet har fortsatt vært i bruk til forskjellige events fram til i dag. I fjor vår arrangerte klubben en storslått avslutning, en siste kveld med gjengen, der hundrevis møtte opp for å mimre tilbake til glansdagene.

Se reportasjen her: Clubben stengte med stil