HAUGESUND - VIKING (4-1)

Eiendomsmegler 1 oppretter kontor i Aksdal

Eiendomsmegler 1 i Haugesund ekspanderer og oppretter kontor i Tysvær.

EIENDOMSSALG: Daglig leder i Eiendomsmegler 1, Leiv Helge Kaldheim, kunne under onsdagens møte om eiendomsmarkedet i regionen fortelle om planene de har for Tysvær. I juni skal selskapet åpnet nytt kontor sentralt plassert i Aksdalsenteret i Tysvær.

– For noen år siden startet vi opp et kontor i Kopervik. Det har vi hatt stor suksess med, og ønsker å etablere oss i Tysvær. Vi er allerede regionens største meglerhus og ønsker å tilby kundene våre best og likest mulig sørvis, sier Kaldheim.

Tøff konkurranse

Eiendomsmegleren innrømmer at konkurransen i det lokale eiendomsmarkedet er tøff. Kontoret i Tysvær skal bemannes med to meglere. Disse vil betjene kundene i Tysvær. Kaldheim tror nærheten til kundene vil være viktig.

– Nærheten er viktig på flere området blant annet når det gjelder muligheten til å arrangere kundemøter lokalt. Samtidig vil utrykningstiden til salgsobjektene. Det gjør at meglerne får kortere reisetid og kan jobbe mer effektivt opp mot kundene, sier Kaldheim.