deep_ocean

I dag får DeepOcean ny toppsjef

NÆRINGSLIV: Styret i DeepOcean har i dag offentliggjort ansettelsen av Øyvind Mikaelsen som ny konsernsjef (CEO).

Mikaelsen var inntil nylig Executive Vice President i Subsea7, og har 30-års erfaring fra ulike topplederroller i global subseaindustri.

– Vi er veldig fornøyd med å kunne ønske Øyvind Mikaelsen velkommen ombord. Gjennom sin karriere har han bygd en imponerende internasjonal merittliste, med et sterkt kundefokus, operasjonell leveranse i særklasse og strategisk posisjonering innen vår bransje. Han har spilt en viktig rolle i å utvikle subseabransjen til en high-tech industri med nye kommersielle modeller som bidrar til økt effektivitet og muliggjør nye subseautbygginger. Øyvind deler vår visjon om å gjøre DeepOcean til den ledende life-of-field (livsløp) subsea service leverandøren i olje & gass og fornybar sektorene, sterkt fokusert på sikkerhet og kvalitet. Jeg vil også formidle Styret sin takk for at Ottar K Mæland i tiden som interim CEO har vist fremragende lederskap av selskapet. Ottar vil returnere til sin stilling som COO“, sier Terje Askvig, Styreformann i DeepOcean i en pressemelding.

Øyvind Mikaelsen begynte sin karriere innen olje og gassindustrien I Kværner Rosenberg i 1988. Han gikk til Shell før han ble med Subsea7 I 1992. Han har en mastergrad fra Universitetet i Trondheim. Øyvind Mikaelsen starter i sin stilling 2. mai 2018 og vil arbeide ut fra Haugesund.