Skjermbilde 2018-04-25 kl. 19.12.30

Arbeiderpartiet føler seg ikke velkomne

I år blir den lange tradisjonen med felles feiring 1.mai brutt mellom Haugesund AP og LO. Grunnen til det er at arbeiderpartiet ikke føler seg velkomne i år.

HAUGESUND: –Det ble gjort et styrevedtak i LO, der de ikke ønsket noen fra ledelsen i arbeiderpartiet velkomne som talere. Så da stiller vi oss solidarisk bak vår ledelse og synes det er vanskelig å delta å arrangere et arrangement der vi egentlig ikke er velkomne, sier leder i Haugesund AP, Liv Auestad.

Leder i LO Nord-Rogaland, Tone Elise Olsen Frøland, forstår valget Arbeiderpartiet har gjort, men håper på et samarbeid igjen til neste år.

–Jeg har stor respekt for Haugesund Arbeiderparti og det vedtaket de har fattet i den situasjonen vi er i nå. Vi har hatt et veldig bra samarbeid tidligere, og er sikker på at dette samarbeidet kommer til å fortsette videre, sier Olsen Frøland.

Se hele saken i videoen over.