IMG_4391 2

Inviterte til håndballfest for store og små i storhallen

BARNEIDRETT: 41 lag, 64 kamper, 388 spillere og et uvisst antall trenere og foreldre. Det var trangt om plassen da SK Vedavågen inviterte til Sabbacup i helga.

– Her er det idrettsgleden som har hovedfokus.

Anita Didriksen er trener i arrangørklubben, men akkurat lørdagen Karmøynytt stikker innom står hun på post ved ansiktsmalingen. Hun er godt fornøyd med både oppgave og antall deltakere.

– Det er viktig å også fokusere på håndballen i distriktet. Derfor er jeg veldig glad for at vi har klart å få til denne cupen her, forteller Didriksen i det en firerbande fra Nord kommer opp for å bli tegnet i ansiktet.

Cupen ble arrangert over to helgedager, både lørdag og søndag. Lørdag var satt av til de eldste spillerne, mens dagen etter var forbeholdt de yngste.

– Vi forsøker å gjøre litt stas på spilleren. Selv om det er idrettsgleden som er i forsøker vi å skape litt magi utenfor banen også. Derfor har vi bankett for de eldste på lørdagen og egne maskotter til de yngste.

Etter at Storhall Karmøy ble bygget har håndballgruppa i Vedavågen opplevd sterk vekst. Gode fasiliteter er avgjørende for interessen mener Didriksen.

– Etter at hallen kom har vi fått gode treningsforhold. Selv om det var håndball her før hallen er det noe helt annet nå. Det er bra at vi også får litt blest rundt håndballen, sier Didriksen.