Bull 6

FKH2 knuste Skjold

Vant 3-0 mot de sorte og gule fra Tysvær.

FOTBALL: Klokken 18 mandag kveld startet oppgjøret med FKH 2 og Skjold i Idrettsparken i Haugesund. FKH 2 stilte med flere spillere fra A-stallen, og var på forhånd storfavoritt til å rykke opp. Allerede 7 minutter i kampen sørget Ibrahima Koné for kveldens første mål til Haugesund.

Like før pause klarer Aleksandar Kovačević å få gult kort, og etter kun to minutter viser dommeren det røde kortet. I andre omgang klarer Agano Dialo å score to mål, og seieren til FKH 2 er dermed i boks.

FKH 2-trener Espen Bull-Tornøe tok ut følgende tropp:
Herman Børreson Fossdal, Raymond Skjelde, Andreas Støle-Hansen, Dennis Horneland, Fredrik Pallesen Knudsen, Thomas Esperø, Kristoffer Gunnarshaug, Benjamin Isaksen, Adrian Roseth, Hans-Jacob Nesheim, Ruben Rasmussen, Aleksandar Kovačević, Kristoffer Velde, Erin Pinheiro, Eric Ndayisenga, Kevin Krygård, Agano Dialo, Ibrahima Kone.