230418 Pressemelding - DeepOcean Kjøper Delta Subsea

Deepocean kjøper amerikansk selskap

HAUGESUND: DeepOcean har kjøpt Delta SubSea LLC og utvider sin markedsposisjon i den amerikanske delen av Mexicogolfen.

– Delta SubSea er en fremoverlent og kosteffektiv leverandør av inspeksjon, vedlikehold og reparasjon (IMR) og lett konstruksjonstjenester med sterkt fokus på Mexicogolfen og USA baserte kunder med internasjonale operasjoner så som i Vest-Afrika, Trinidad & Tobago og Guyana, opplyser selskapet i en pressemelding.

– Mexicogolfen er en nøkkelregion for DeepOcean, og det å eie og utvikle et selskap med grunnlag for å levere subsea livsløpstjenester til kundene våre er et av våre strategiske hovedmål. Dette oppkjøpet gir DeepOcean mulighet til å utvide sine nåværende operasjoner i den meksikanske delen av Mexicogolfen til også å omfatte den amerikanske delen. Delta SubSea vil også bli DeepOcean sitt verktøy for å komme inn på det amerikanske markedet for offshore fornybar prosjekter, heter det i pressemeldingen.

Partene har blitt enige om ikke å offentliggjøre kjøpesummen.