Haugesund  20180422.
Haugesunds Torbjørn Kallevåg (foran) jubler etter 1-0 målet i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Strømsgodset på Haugesund stadion. Haugesunds Kristoffer Haraldseid (bak) og Haugesunds Sondre Tronstad (t.v). Strømsgodsets Eirik Ulland Andersen fortviler
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Haugesund 20180422. Haugesunds Torbjørn Kallevåg (foran) jubler etter 1-0 målet i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Strømsgodset på Haugesund stadion. Haugesunds Kristoffer Haraldseid (bak) og Haugesunds Sondre Tronstad (t.v). Strømsgodsets Eirik Ulland Andersen fortviler Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

 Torbjørn Kallevåg avgjorde for FKH

FKH tok sin første hjemmeseier for året da de vant 1-0 mot Strømsgodset.

ELITESERIEN: Bømlingen Torbjørn Kallevåg skåret sitt første FKH-mål og avgjorde for FKH da laget møtte Strømsgodset.

FKH hadde alt å revansjere etter det forsmedelige bortetapet mot Ranheim sist serierunde. Et godt FKH-lag tok kommandoen fra start og rullet opp angrep etter angrep mot  Espen Bugge Pettersen.

Og allerede etter 16. minutter burde det stått 1-0 i målprotokollen. Frederik Gytkjær blir spilt alene med Bugge Pedersen. Dansken klarer imidlertid ikke å overliste godset-keeperen som redder mesterlig.

Det gikk imidlertid ikke lang tid før det ble nettsus på Haugesund stadion. Bømlingen Torbjørn Kallevåg forsøker seg fra skrått hold. Ballen sklir under godsets Bugge Pettersen og i mål.

Hjemmlaget holdt presset opp og kunne gå til pause med en velfortjent ledelse.

De fleste ventet at Strømsgodset skille komme ut i et forrykende tempo etter hvilen. Presset uteble imidlertid og FKH hadde relativt god kontroll på gjestene. De siste 45. minuttene ble i så måte intense men sjansefattige og FKH dro i land sin første hjemmeseier for året.