Thomas Kinn reddet poeng for Vard da de møtte Hødd. Foto: Samuel Svendsen/SK Vard
Thomas Kinn reddet poeng for Vard da de møtte Hødd. Foto: Samuel Svendsen/SK Vard

Thomas Kinn reddet Vard da de tok sitt første poeng

FOTBALL: Hødd er ventet å kjempe i toppen av årets 2. divisjon. Hjemme på Høddvoll viste de at de så absolutt er et av de bedre lagene. Vard klarte de imidlertid ikke å hamle opp med. Takket være en svært opplagt Thomas Kinn klarte rødtrøyene fra Haugesund å ta med seg et meget sterkt bortepoeng fra Ulsteinvik.

Vard har fått en dårlig start på sesongen eter at laget tapte 1-2 hjemme mot nyopprykkede Brattvåg hjemme på Haugesund stadion i første serierunde. Denne uken røyk laget attpåtil ut av cupen i 1. runde da de tapte på straffer mot 3. divisjonslaget Sotra. Dermed var det et revansjesugent Vard som hadde tatt den lange turen til Ulsteinvik.

Og i 1. omgang så det virkelig ut som om den lange reisen fremdeles satt i Vard-spilleren. Hjemmelaget kjøret kampen og skapte flere store muligheter foran Thomas Kinn. De gangen den unge keeperen ikke sto i veien var det enten et annet Vardbein eller stolpen som fikk ballen unna. Dermed kunne Vard gå til pause med en noe heldig 0-0.

2. omgang ble imidlertid en langt bedre opplevelse for bortelaget. Bortelaget virket til å ha bedre kontroll på aggressive Hødd-spillere. Det gjorde også sitt til at laget endelig begynte å produsere noe fremover på banen. Det var imidlertid ikke nok til å få nettkjenning, og kampen endte med 0-0 og poengdeling. Et resultat Vard har mest grunn til å være fornøyd med.

– Vi blir overkjørt de første 15 minuttene, og de har mange store sjanser. Vi henter oss bra inn igjen etter hvert, men så blir det fryktelig tøft igjen på tampen av kampen. Vi hadde marginene med oss i dag. Vi har tre store muligheter, men det hadde kanskje vært i overkant mye om vi skulle reist hjem med full pott, sier Vard-treneren Knut Foldøy til Haugesunds Avis etter kampen.