file2

Skiftet dekk for en god sak

Køene var lange og formålet godt da de ansatte ved Møller bil i Haugesund jobbet dekkdugnad for en god sak.

HAUGESUND: I forbindelse med at bedriften fyller 70 år dette året valgte Møller bil å tilby kundene ekstra service og muligheten til å donere penger til et godt formål. Ved å betale 70 kroner fikk kundene skiftet dekk på bilen sin. Penge som ble lagt inn i en pott som senere skal doneres bort til et veldedig, samfunnsnyttig formål. Og kundene selv kunne være med å beste formålet.

– Responsen har vært veldig stor. Tidligere i dag var ventetida opp mot en halv time. Nå er den heldigvis nede i et kvarter, sier servicemarkedssjef Arne Svinelid.

Alle de ansatte hadde møtt opp på dekkdugnaden. Planen var å åpne klokken 10 lørdag morgen, men allerede over en time tidligere sto det kø utenfor lokalene. Alle seks bukkene var i sving for å få unna alt arbeidet.

– Jeg synes ideen er knallgod. Ikke bare får jeg får jeg skiftet dekk, men jeg får støtten en god sak. Jeg håper det blir lang kø utover dagen, sier Tor Håland.

Han var bare en av kundene som hadde tatt turen opp for å benytte seg av tilbudet. Selv ville han at pengene skulle doneres til Kirkens Bymisjon.

– Hvor mye det er snakk om og hvem som får pengene vet vi ikke enda, men det har kommet inn mange forslag allerede. Vi har fått masse gode tilbakemeldinger og kundene ser ut til å like tiltaket. Det er ikke sikkert at det er siste gang vi gjør noe som dette, sier Svinelid.