h2

Utvider sykehjemmet på Bokn

Utvidelsen av sykehjemmet og de nye omsorgsboliger på Bokn er forventet ferdig til jul. Ordfører Tormod Våga er fornøyd med hvordan det nye bygget blir, og hvor fort prosessen har gått siden de vedtok utvidelsen høsten 2015. 

BOKN: Sykehjemmet skal utvides med flere pasientrom, omsorgsboliger, og det gamle bygget skal renoveres. 

– Nå blir det tilpasset dagens krav, og med den standaren vi mener at de som blir eldre på Bokn skal ha, sier ordføreren. 

Sykehjemmet blir totalt utvidet med to pasientrom, da det er noen gamle rom som skal gå over til å bli noe annet. Våga forklarer at det har med at man ikke har lov til å utvide mer enn det man har behov for i øyeblikket.

– Det blir også seks nye omsorgsboliger, nytt kjøkken, oppholdsrom og uteområde. Da kan de som bor der få gå ut å lufte seg i fred og ro, sier han. 

Ordfører Tormod Våga. Foto: Ida Waage Hansen.

– Solid arbeid og godt tilrettelagt

Utvidelsen ble vedtatt etter valget i 2015, og byggingen startet allerede like før jul i fjor. På fredag hadde de kranselag, der ordføreren fikk ta seg en runde rundt for å se på det nye bygget. 

– Det går rundt tre år fra utvidelsen ble vedtatt til det skal stå ferdig. Det synes vi er veldig bra, med tanke på all planleggingen som må til. Det blir noen store flotte rom for de som skal bo der. Det er solid arbeid og godt tilrettelagt. Det blir ett flott bygg, sier Våga og smiler.