OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den Festivalen i Vangen har fått ny daglig leder

KULTUR: Det er klart etter at primus motor Helge Handeland trekker seg fra stillingen.

Handeland trekker seg som følge av større aktivitet og arbeidspress i arbeidsgiveren hans, firmaet Timeout Agency, skriver Haugesunds Avis.

Den Festivalen i Vangen ble svært godt mottatt da den ble arrangert for første gang i august i fjor. Til årets festival er flere store artistnavn allerede bekreftet, blant annet kommer Susanne Sundfør, Kvelertak og Bjørn Eidsvåg til festivalen som i år arrangeres  de 24.–26. august.

Styret i Den Festivalen i Vangen har ansatt Steinar Liadal som ny daglig leder.

– Vangenfamilien fortsetter nå med full styrke mot målet om å skape gode kulturopplevelser i regionen. Både dødsfest og Den Festivalen i Vangen 2018 vil bli gjennomført som planlagt, skriver festivalen i en pressemelding til Haugesund Avis.