Tre personer funnet omkommet etter brann

Klokken 05:24 natt til lørdag fikk politiet melding om brann i en campingvogn på Sokn camping i Rennesøy kommune. Campingvognen var overtent da nødetatene kom til stedet. Det opplyser Jon Dagsland, leder av kommunikasjonsstaben i Sør-Vest politidistrikt, i en pressemelding til Hnytt.

– Tre personer er bekreftet omkommet etter brannen. Disse ble funnet i campingvognen som brant. Det er ikke meldt om flere savnede enn de tre som er funnet omkommet. Kriminalteknikere jobber på stedet og politiet etterforsker saken, opplyser etterforskningsleder Per Gunnar Kvame.

Det skal vært gjennomført flere avhør av vitner, og i følge pressemeldingen skal dette arbeidet fortsette utover dagen. Per nå er det for tidlig å si noe om årsaken til brannen.

De omkomne vil bli obdusert, og det er per nå for tidlig å si noe om identiteten.

– De omkomne er nå sendt til obduksjon, og det vil trolig ta noen dager før politiet har sikker identifikasjon. Politiet har imidlertid grunn til å tro at det er en familie bestående av far, mor og sønn som er bosatt i Sandnes kommune som omkom, opplyser Jon Dagsland fra Sør-Vest politidistrikt rundt klokken 13 lørdag.

Det er ikke flere savnede etter brannen.