ferje-900x444

Kontraktsjubel på Rubbestadneset

SHIPPING: Daglig leder ved Los Marine på Rubbestadneset på Bømlo har all grunn til å juble litt ekstra etter at selskapet han leder dro i land en rammeavtale med rederiet Fjord 1. Avtalen innebærer at Bømlobedriften skal ta seg av service og vedlikehold på ferjen til Fjord 1.

Det er svært gledelig at Fjord 1 nå har signert rammeavtale med Los Marine som en av flere samarbeidspartnere på service og vedlikehold av sine fartøy. Den store ferjeflåten som nå skal innom Rubbestadneset vil selvsagt bety mye for vår drift, sier daglig leder ved Los Marine, Olav Hilmar Koløy til Sysla.no

Med nær 70 fartøy i operasjon og flere under bygging vil Fjord 1 bli en stor kunde av Los Marine. Selskapet har fem batteridrevne ferjer til bestilling. Kontraktsverdien på disse er på 800 millioner kroner.