gokart1

Inviterer kjent trener til åpningen av gokartsesongen på Årabrot

Gokartsesongen starter på Årabrot denne helgen med det tradisjonelle «Løp & Lær».

MOTORSPORT: Løpet er for både erfarne og nybegynnere. Det er påmeldt 65 sjåfører, noen av disse er blant landets beste kjørere.

– Dette blir en fantastisk sesongåpning, og det kommer førere fra hele Vestlandet, noen fra Østlandet og en fra Trøndelag. For de fleste er dette årets første løp, og det er derfor mange som helt sikkert har premierenerver. Men de fleste gokart-anlegg rundt i landet fortsatt har snø og is, kan vi friste med flott vårvær denne helgen, sier Svein Ildgruben i NMK Haugaland i en pressemelding.

Den kjente motivatoren og fysiske treneren Fredrik Brenna-Lund holder heldagskurs på søndag. Brenna-Lund blir brukt av norske sjåfører som er i verdenstoppen innen rally, rallycross og gokart, i tillegg til flere norske landslag.

 – Vi har engasjert flere erfarne gokartkjørere som skal holde kurs for deltakerne. Vi legger stor vekt på sikkerhet, og derfor bruker vi tid på å snakke om atferd på banen, sporkjøring og forbikjøring. Selv om dette er en sport med stor fart og mye adrenalin, er det svært få uhell og skader. I fjor hadde vi ikke noen personskader i NMK Haugaland eller på noen av våre løp. Det er selvsagt målet også for denne sesongen, understreker Ildgruben.

«Løp & Lær» blir arrangert for sjette gang.