NÅ KAN DU PRATE MED HENNE: I kveld får folk muligheten til å treffe Sylvi Listhaug (Frp) på Vea.
NÅ KAN DU PRATE MED HENNE: I kveld får folk muligheten til å treffe Sylvi Listhaug (Frp) på Vea.

Sylvi Listhaug kommer til Karmøy

– Hun er veldig populær her, og nå vil folk få muligheten til å møte henne, forteller lokallagsleder Kenneth Lodden i Karmøy Frp.

KARMØY: Sylvi Listhaug kommer til Karmøy tirsdag neste uke. Her vil hun besøke Vea sykehjem og dagsenteret for eldre på Norheim. På kvelden inviterer Karmøy Frp til et åpent møte med Listhaug på Solstein.

– Hun vil blant annet snakke om temaer som helse, innvandring og justispolitikk. Vi har jobbet lenge med å få Listhaug til Karmøy, og er godt fornøyd med å få dette i boks nå, sier lokallagsleder Kenneth Lodden i Karmøy Frp.

Sylvig Listhaug vil også legge inn 20 minutters pause slik at tilhørerne får anledning til å prate med den populære politikeren.

– Det er ingen tvil om at Listhaug har en stor tilhengerskare på Karmøy. Mange syntes det var svært trist da hun gikk av som justisminister. Nå får folk muligheten til å møte henne, og vi satser på stinn brakke på Solstein, sier Lodden.