Skjermbilde 2018-04-09 kl. 22.08.30

– Når du ser din egen sønn ligge der bevisstløs går det noen tanker gjennom hodet

Bjørn Arne Steinsland opplevde alle foreldres mareritt da sønn og Skjoldspiller Vegard Steinsland ble hentet med luftambulanse på Åkra på fredag.

4. DIVISJON: Det å se sin egen sønn bevisstløs og skadet er ingen hyggelig opplevelse for noen foreldre. Det var scenariet som utspant seg under fredagens 4. divisjonsoppgjør mellom Åkra og Skjold. Like før slutt gikk Skjoldangriper Vegard Steinsland opp i en duell med keeper. På tribunen satt faren Bjørn Arne og så at sønnen ikke reiste seg igjen.

– Det var mye kraft og fart i duellen og jeg skjønte raskt at det kunne være alvorlig. Når du ser din egen gutt ligge der bevisstløs går det noen tanker gjennom hodet ditt, fortalte Bjørn Arne Steinsland under kveldens «Foppall Direkte»-sending.

Eldste mann Steinsland springer ut på banen når spillet blir stoppet. Etter halvannet minutt kommer sønnen til bevissthet igjen. Angrepsspilleren er imidlertid så omtåket at ambulanse blir rekvirert. Etter en stund lander en luftambulanse på fotballbanen på Åkra. Skjoldspilleren blir deretter fløyet til Stavanger.

– Kona ble med luftambulansen og jeg satte meg i bilen og kjørte rett ned til Stavanger, sier Steinsland.

Se hele intervjuet med Bjørn Arne Steinsland i videovinduet over