Siste:

Dette stykket gjør noe med både skuespillere og publikum

Nina Sele, som spiller Astrid i «Sviker - historien om en frontsøster», er blitt mer obs på å gi positive tilbakemeldinger. Motspilleren hennes ringer oftere hjem.

HAUGESUND: I «Sviker» møter vi Astrid, som da hun var ung jobbet som frontsøster for tysk Røde Kors. Det ble en dømt som landssviker for etter andre verdenskrig. På scenen møter vi den eldre Astrid, som bruker dagene på å rydde i minnene sine. Men under den ytre historien kommer vi tett på relasjoner og følelser.

– Vi merker at folk som har sett på, kjenner seg igjen. Det handler jo mye om relasjoner og kommunikasjon, og kanskje mangel på kommunikasjon. Og vi blir jo ikke mindre opptatt av det i eget liv, sier Nina Sele.

Scenekraft setter opp stykket i samarbeid med Haugesund Teater. Det har premiere torsdag 12. april, og blir spilt denne helga og neste helg fra torsdag. I motsetning til mange andre forestillinger varer det bare en drøy time.

Se mer i videoen over.