Arkivfoto
Arkivfoto

Gjør ingen forandringer til toppoppgjøret

Ingen startplass for Fredrik Pallesen Knudsen, mens Torbjørn Kallevåg får fornyet tillit fra start.

FOTBALL: FKH tok i påsken en sterk 3-0-seier mot Bodø/Glimt, og trener Eirik Horneland ser derfor ingen grunn til å endre på laget mot Sarpsborg 08.

Til det som blir et toppoppgjør mellom et hjemmelag på 3. plass og sarpinger på sølvplass, spiller derfor nysigneringen fra Saint-Étienne, Benjamin Karamoko, og Vegard Skjerve i hjertet av forsvaret. Dermed blir det heller ikke denne runden startplass for Fredrik Pallesen Knudsen.

På midtbanen har Joakim Våge Nilsen og Sondre Tronstad slitt med småskader denne uken, men begge er friskmeldt til kveldens kamp. Torbjørn Kallevåg, som gjorde sine saker bra i sin Eliteserie-debut fra start, starter på FKHs venstrekant.

For Sarpsborg 08 sitter tidligere Avaldsnes- og FKH-spiller Bjørn Inge Utvik på benken.

FKH (4-4-1-1): Per Kristian Bråtveit – Kristoffer Haraldseid, Vegard Skjerve, Benjamin Karamoko, Alexander Stølås – David Akintola, Sondre Tronstad, Joakim Våge Nilsen, Torbjørn Kallevåg – Christian Grindheim, Frederik Gytkjær.

Midtstopper og 2001-modell Dennis Horneland, sønn av trener Eirik, er i FKHs 18-mannstropp for første gang. Ellers er Helge Sandvik erstattet av Herman Børreson Fossdal som keeperreserve. Sistnevnte ble natt til søndag far til Milla.

(Saken fortsetter under bildet)

https://www.instagram.com/p/BhT5e4lFpbo/?taken-by=sandvikh

Innbyttere: Herman Børreson Fossdal, Fredrik Pallesen Knudsen, Dennis Horneland, Anthony Ikedi, Kristoffer Gunnarshaug, Aleksandar Kovacevic, Ibrahima Kone.

Sarpsborg 08 (4-4-2): Aslak Falch – Jon Helge Tveita, Joonas Tamm, Joackim Jørgensen, Joachim Thomassen – Amin Askar, Matti Lund Nielsen, Harmeet Singh, Kristoffer Zachariassen – Patrick Mortensen, Ronnie Schwartz.

Innbyttere: Anders Kristiansen, Tobias Heintz, Mikkel Agger, Bjørn Inge Utvik, Rashad Muhammed, Ole Jørgen Halvorsen, Usman Muhammed.

PS! Like etter kampslutt går tvh.no direkte, hvor det vil bli servert spillerintervjuer og -børs. Randi Kvaløy og Øyvind Larsen stiller som eksperter.