Politibetjentene Stine Lønning og Kjetil Nesbu
sammen med Lisa A. Jakobsen og Lava Sofie Kvassheim
Politibetjentene Stine Lønning og Kjetil Nesbu sammen med Lisa A. Jakobsen og Lava Sofie Kvassheim

Da Lisa (8) mistet mobiltelefonen tok det bare ti minutter før politiet sto på døra

HAUGESUND: Åtte år gamle Lisa og venninna Lava Sofie (8) var ute for å lufte en hund. Glidelåsen på  jakka var åpen og mobiltelefonen hennes smatt ut av lomma. En relativt ulykkelig åtteåring måtte dermed gå hjem til mor og far for å fortelle at mobiltelefonen var blitt borte.

Men en trist situasjon skulle ende med lykke for Lisa. 

Ikke før hadde hun kommet hjem før en politipatrulje kjørte inn i oppkjørselen. Med seg hadde de en telefon.

– Jeg var jo lei meg for at jeg hadde mistet den  så jeg ble kjempeglad da jeg fikk telefonen min tilbake, sier Lisa A. Jakobsen.

Lykken ville nemlig ha det slik at en person hadde syklet i samme området som jentene hadde gått tur. Vedkommende hadde der lagt merke til telefonen. Deretter hadde han tatt kontakt med en politipatrulje som kjørte forbi. Derifra og inn var det en smal sak å spore opp den rette eieren.

– Du kan trygt si funnet skapte god stemning. Dette var et av de virkelig hyggeligste oppdragene jeg har hatt på en stund. Alt takket være ærlig finner, sier politibetjent Kjetil Nesbu.