Skjermbilde 2018-04-03 kl. 15.38.12

Gytkjær knuste straffemyte

Det sies når man selv blir felt så skal man ikke ta straffen selv. Frederik Gytkjær gjorde denne myten til skamme da han selv tok straffen mot Bodø/Glimt etter å ha blitt felt.

– Den regelen kjører ikke jeg etter. Jeg var veldig interessert i å ta den straffen, forteller myteknuseren Frederik Gytkjær

Gytkjær satte sikkert straffen mot Bodø/Glimt og er ifølge Karl Oskar Emberland FK Haugesunds straffetaker denne sesongen.

– Han er den som skal først frem, hvertfall hvis han er på banen, så får vi se hvis han bommer om vi gjør noen forandringer, men slik det er nå så er det Frederik som skal ta dem, sier assistenttreneren.

3-0 seier

FKH sikret sin andre seier for sesongen etter mål av Gytkjær, Babajide David Akintola og et selvmål av Brede Moe. Emberland mener det var en fortjent seier.

–Vi gjennomførte en solid bortekamp. Vi gjør en veldig god førsteomgang der vi gir Bodø/Glimt en halvsjangse, og det er alt de får, også leder vi fortjent 2-0 til pause. Etter pausen får vi press på oss første 20 minutt som gjør at de får litt for mange muligheter til å komme inn i kampen igjen, men etter det er det bare ett lag på banen, oppsummerer Karl Oskar.

Se mer i videospilleren over