Skjermbilde 2018-03-22 kl. 16.38.54

– Jeg synes bybane høres mye bedre ut enn Aksdal Shuttle

Avtroppende rådmann, Arvid S. Vallestrand i Tysvær heller at de planlagte nye førerløse bussene i Tysvær skal hete bybane heller enn Aksdal Shuttle

TRANSPORT: Tysvær kommune ser for seg en fremtid med førerløse busser i kommunen. Håpet er at bussene skal binde bygdene tettere sammen.

– Jeg synes dette er et fantastisk prosjektet  og jeg tror dette vil binde bygdene våre enda tette sammen. Det gjør sat det vil bli enklere å komme seg mellom bygden også utenom hovedbusstraséene, sier Vallestrand.

Tysværrådmannen hadde en av sine siste dager på jobb torsdag. I morgen blir det feiring med kake of å avslutte arbeidsforholdet i kommunen han har vært rådmann i de siste 11 årene. Allerede første dag etter etter påske er påtroppende rådmann Sigurd Eikje på plass. Da blir det opp til Eikje å eventuelt finne penger til bussene.

– Det blir spennende å følge med på den videre utviklingen. Prisene var imidlertid ikke avskrekkende, og vi har allerede etablert en god dialog og samarbeid med Kolumbus, sier Vallestrand.

Se intervjuet med Vallestrand i videovinduet over.