Representanter fra både Garp og Appex fra signeringen av kjøpeavtalen. Foran fra venstre: Jørgen Freim, Nina Maria Nordskog, Stian Tønnesen, Andreas Karoliussen, Tore Solberg, Hallstein Natås og Anne Grete Müller. Bak fra venstre: Sara Åberg, Bernt Hilmar Jacobsen, Tore Fremmersvik, Øystein Olsen, Kjetil Ek og Hein Tore Tønnesen. Foto: Appex
Representanter fra både Garp og Appex fra signeringen av kjøpeavtalen. Foran fra venstre: Jørgen Freim, Nina Maria Nordskog, Stian Tønnesen, Andreas Karoliussen, Tore Solberg, Hallstein Natås og Anne Grete Müller. Bak fra venstre: Sara Åberg, Bernt Hilmar Jacobsen, Tore Fremmersvik, Øystein Olsen, Kjetil Ek og Hein Tore Tønnesen. Foto: Appex

Garp Design blir en del av Appex-gruppen

HAUGESUND: Appex-gruppen kjøper 55 prosent av aksjene i Garp Design AS og får dermed ni nye kollegaer. Samtidig utvides forretningsområdene til leveranse av messestands og utstillinger, heter det i en pressemelding.

– Vi liker å jobbe med flinke folk og ser store synergier. Garp er et unikt designmiljø, helt i norgestoppen innen sitt område. Selskapet har vunnet flere priser for sine messekonsept, blant annet på oljemessen i Stavanger. Appex har på sin side tung digital kompetanse som Garp trenger i sine leveranser og i tillegg har vi Assist som kan bistå med salg. Derfor er dette vinn-vinn, sier adm. dir. Tore Fremmersvik i Appex Gruppen.

– Vi gleder oss over å ha fått Garp med på laget og ser fram til å kunne tilby enda flere spennende løsninger til våre gode kunder, sier Fremmersvik.

– Garp vil bestå som i dag og levere de samme tjenestene som før, men nå kan vi tilby våre kunder et bredt spekter av digitale tjenester og løsninger som en integrert del leveransene våre, sier Bernt Hilmar Jacobsen i Garp.