Siste:

SKAL HA TAKKET JA: Ifølge Cato Ekrene kommer Hostage-skuespilleren på besøk til Haugesund i februar.
SKAL HA TAKKET JA: Ifølge Cato Ekrene kommer Hostage-skuespilleren på besøk til Haugesund i februar.
Geno Nicholas/IMDB

Hollywood-skuespiller til Haugesund

Sveibu Cato Ekrene har invitert Hector Bustamante til å åpne kortfilmfestival i Haugesund.

FILM: Den latinamerikanske skuespilleren har blant annet spilt med Bruce Willis i filmen Hostage, og hatt roller i TV-serier som 24, NYPD Blue og How to Get Away with Murder. Ifølge Sveiobladet vil Hector Bustamante åpne The Norwegian International Seaugull Shortfilm Festival i Haugesund.

– Han sa at han ser dette på som en ære å få komme til Haugesund. I mine øyne er det også en ære å kunne ta i mot skuespilleren. Vi er veldig glade for at han takket ja, selv om han er mye opptatt med innspillinger, sier daglig leder Cato Ekrene i Kortfilmfestivalen i en pressemelding.

Bustamante er født i Colombia, samme land som Cato Ekrene har sine røtter fra. Festivalen arrangeres fra 16. til 18. februar.