Skjermbilde 2018-01-02 kl. 17.12.37

Jungelens lov i Haugesund Teater

Menneskebarnet Mowgli i rakk ikke første prøvedag i dag, men ellers var alle dyrene til stede. Pluss den nye teatersjefen, som hadde sin  første ordentlige dag på jobb i dag.

HAUGESUND: I dag var det prøvestart på «Jungelboken» i Haugesund Teater, og med det fikk den nye teatersjefen den beste starten han kunne ønske seg. Morten Joachim Henriksen synes nemlig leseprøver er en sitrende opplevelse.

– Å, det er masse sommerfugler i magen, men også en deilig ydmykhet. Jeg har et fantastisk kunstnerisk team med meg her, og det føles trygt og skikkelig morsomt.

Erik Bauck Bårdstu, som nylig spilte Judas i «Jesus Christ Superstar», er tilbake som Mowgli. Det vil si, i dag ble han rammet av flyforsinkelser, men ellers var hele teamet samlet til første prøvedag inklusive flere av de kjente, lokale skuespillerne som kan fråtse i dyrerollene i «Jungelboka».

Du får møte Linn Løvvik som tigeren Shere Kahn, en sommerfugl, en elefant og en ulvemor, mens Nina Sele opptrer som blant annet elefant, ulv og sommerfugl. For ikke å glemme Håkon Karoliussen som blant annet har fått drømmerollen sin Baloo. 

– Og så skal jeg være apekatt som vanlig.

Se mer i videoen over.