Siste:

FORNØYDE ARRANGØRER: Johnny Liadal, Tone Furseth Dale, Jan Atle Dale og Henry Røthing.
FORNØYDE ARRANGØRER: Johnny Liadal, Tone Furseth Dale, Jan Atle Dale og Henry Røthing.

– Vi setter enormt pris på at så mange kommer

Nærmere 300 haugalendinger på Uhøvla Julagarp.

KULTUR: For sjuende gang ble det arrangert Uhøvla Julagarp med lokale artister og band 3. juledag. Sondre Furseth Dale fra Haugesund var et ofrene på Utøya 22. juli 2011. For å minnes den engasjerte ungdomspolitikeren, kulturentusiasten og rockemusikeren ble det opprettet et minnefond i hans navn. Det var slik arrangementet oppstod, og for mange har Uhøvla Julagarp blitt en av romjulas tradisjoner. Nærmere 300 haugalendinger tok turen til Høvleriet  onsdag kveld.

– Det er vi godt fornøyd med. Vi setter enormt stor pris på at så mange kommer, sier far til Sondre, Jan Atle Dale.

På scenen to Undergrünnen, Christina Bjordal, Klengenavn, Rossman, Palmface og Good Intentions. Alle artistene stilte opp gratis, og inntektene av konserten går til Sondre F. Dales minnefond. Formålet er å bidra til å fremme utviklingen av unge uprofilerte kulturpersoner eller grupper med tilhørighet til Haugalandet. Tradisjonen tro ble det derfor delt ut et kulturstipend på 20 000 kroner som i år gikk til Aslak Rossehaug (24) fra Torsvastad.