Skjermbilde 2017-12-21 kl. 15.07.15

Denne jula er det lov å ønske seg denne lille øgla

Synnøve Aanensen er nesten forelsket i den lille skjeggagamen til sønnen Benjamin. Den lille øgla er i ferd med å bli et populært kjæledyr.

JUL PÅ MORTHOLMEN: Fra gammelt av har det blitt holdt i hevd at vi skal være ekstra snille med dyrene i jula. På selve julaften har vi derfor invitert tre dyr i studio, – to kaniner og en skjeggagam. Sistnevnte er en sjelden liten skjønnhet i en zoologs øyne, det vil sjelden vil den sannsynligvis ikke bli lenge. Etter at myndighetene åpnet for at reptiler igjen kan holdes som kjæledyr i Norge, er den lille øgla i ferd med å sjarmere seg inn i norske hjem.

Møt både øgla, kaninene og menneskene deres i videoen over,-  Elisabeth Ellingsen og Kristine Ellingsen fra Dyrebeskyttelsen, pluss Synnøve Aanensen og sønnen Benjamin. På slutten av videoen synger Synnøve en sang fra den nye juleplata si.