Siste:

DEN GODE JULESTEMNINGEN: Vidar Johnsen sang sine julefavoritter til folket.
DEN GODE JULESTEMNINGEN: Vidar Johnsen sang sine julefavoritter til folket.

Vidar Johnsen kom him te jul

Ble varmt tatt imot for en fullsatt Festiviteten. Allerede nå planlegger artisten neste års juleturné.

KULTUR: – Det er herlig å komme hjem, og jeg kjenner at roen senker seg nå. Nå er det bare sjarmøretappen igjen, sier Vidar Johnsen like før han går ut på scenen i hjembyen.

Torsdag og fredag avslutter artisten juleturnéen «Him te jul» for fulle hus i Festiviteten. Og Vidar Johnsen vet hvordan han skal gjøre stas på publikum hjemme.

– I dag har jeg kjøpt 50 levende lys som jeg har satt på scenen. Dette gjør jeg spesielt for haugesundpublikummet, forteller han.

LEVENDE LYS FOR HAUGESUND: Vidar Johnsen pyntet scenen med 50 levende lys.

Allerede nå begynner artisten å planlegge neste års julekonserter. Fredag starter Festiviteten billettsalget for «Him te jul» 2018.

– Det kan være en perfekt «siste liten» julegave. Plutselig får vi solgt hundre billetter allerede i romjula, sier Johnsen.

FAR OG SØNN PÅ KONSERT: FKH-trener Eirik Horneland sammed med sønnen Dennis. – Vidar Johnsen synger fint, og dette er en flott måte å komme i julestemning på, forteller Horneland.

Skal feire jul med kjæresten i Sauda

Etter de to siste konsertene i Haugesund er det endelig juleferie for 45-åringen. Fredag skal det feires med tapas og vin på kaien. Deretter går turen til Sauda sammen med kjæresten.

– Vi skal feire jul der sammen med svigers. Ellers blir det å bare å kose meg og slappe av med familie og venner hjemme i Haugesund.

Vidar Johnsen tar helt fri i romjula før han er i gang igjen for fullt i januar. Han har et et nyttårsforsett for 2018, og det er å skrive mer låter.

– Dette året har jeg hatt det for travelt. Jeg har hatt 150 konserter og vært borte i 200 dager.  Jeg trenger en periode hvor jeg bare kan være i den bobla, så neste år må jeg rydde plass til å lage musikk, forteller Vidar Johnsen som satser på å være klar med nye singler våren 2018.

Hele konserten vises på TV Haugaland 2. juledag