Arkivbilde
Arkivbilde

Vard møter disse lagene neste år

Avdelingsoppsettet for neste års Post Nord-liga er klar.

FOTBALL: Vard imponerte de fleste i årets PostNord-liga. Flere hadde før sesongen spådd at laget ville få det tøft i den nye 2. divisjonen, men etter en fin høstsesong havnet laget tilslutt på en flott 8. plass.

Oppsettet for neste år viser at neste sesong kan bli enda bedre for Vard. I tillegg til årets puljevinner Nest-Sotra rykket også Notodden opp. Laget endte på kvalifiseringsplass, men klarte å rykke opp til Obos-ligaen på bekostning av Fredrikstad. Den gode nyheten for Vard er at det hardtsatsende laget fra plankebyen er satt opp i den andre pulja. Det betyr at Vard kun får et nedrykkslag i sin pulje, nemlig Arendal.

PostNord-ligaen består av to avdelinger med 14 lag i hver.

– Vi har forsøkt å begrense reisebelastningen mest mulig, selv om det ikke var til å unngå at noen klubber får noen lengre reiser. Andre viktige kriterier for oss er en jevn fordeling av 2. og 3.lag og antall nedrykkslag i hver avdeling. Vi ønsker også å legge til rette for flest mulige lokaloppgjør. Geografi, lokale forhold og individuelle behov går ikke alltid opp, men vi har hatt en god dialog og et meget godt samarbeid med divisjonsforeningen og håper klubbene er totalt sett er fornøyd, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn til fotball.no

Slik ser avdelingen til Vard ut:

Vålerenga 2
Skeid
Kjelsås
KFUM Oslo
Hødd
Brattvåg
Stjørdals-Blink
Nardo
Arendal
Fløy
Egersund
Vidar
Bryne
Vard Haugesund

Av disse lagene vil nok mange holde årets OBOS-liga-lag Arendal som favoritter. I tillegg ønsker nok Bryne, Hødd og Vidar å blande seg inn i kampen om opprykk.

Avdeling 1 i PostNord-ligaen spilles med disse lagene:

Alta
Mjølner
Raufoss
Asker
Bærum
Grorud
Nybergsund
Stabæk 2
Moss
Odd 2
Fram
Fredrikstad
Hønefoss
Elverum