Flere bortvisninger og bråk i sentrum

Politiet har flere ganger i løpet av natta vært i aksjon.

HAUGESUND: At politiet i Haugesund må i aksjon i løpet av en natt er mer regelen enn unntaket. Slik ble det også natt til lørdag. Blant annet måtte de vise bort flere personer for bråk og obsternasig oppførsel.

Klokken 03 tok en politipatrulje kontakt med en mann i 30 -årene som tydeligvis ikke klarte å holde på «vannet». Han hadde stilt seg opp på Indre kai for å tisse. Det ble en relativt kostbar affære som medførte anmeldelse, bortvisning og forelegg.

Like etter, klokken 0311, ble en kvinne i 20 -årene påtruffet i sentrum av Haugesund. Hun var så påseilet at politet ble bekymret for helsetilstanden hennes. Hun ble derfor kjørt til sykehus for observasjon.

Klokken 0345 ble to personer bortvist etter en slåsskamp på et utested. Vaktene fikk kontroll på de to før politiet kom til stedet. Den ene gjesten ble bedt om å forlate sentrum inntil neste dag.

Nattas siste oppdrag kom klokken 0538. Da måtte politiet rykke ut til et nachspiel i området rundt Hollenderhaugen like utenfor sentrum av Haugesund. Der ble festdeltakerne bedt om å dempe musikken slik at naboene fikk sove.

– I tillegg har det vært tilfeller av høy musikk vi ikke har rukket over. En person ble også funnet sovende utenfor Esso Gard. Vedkommende ble vekket opp av politiet og gikk deretter hjem, opplyser vaktleder André Skram Hansen.