Kontrakten mellom Apply Leirvik og Wellhead Platform Alliance (Aker BP, Aker Solutions, Kværner og ABB) ble inngått i dag den 21.11.2017, og består av et nød-shelter og helikopterdekk. Foto: Apply Leirivik
Kontrakten mellom Apply Leirvik og Wellhead Platform Alliance (Aker BP, Aker Solutions, Kværner og ABB) ble inngått i dag den 21.11.2017, og består av et nød-shelter og helikopterdekk. Foto: Apply Leirivik

Bygger nytt helikopterdekk og nødshelter

Ny byggekontrakt sikrer 30 årsverk på Apply Leirvik.

OFFSHORE: Apply Leirvik skal bygge et nødhus og et helikopterdekk på Vallhall-feltet. Det er klart etter at Wellhead Platform Alliance har tildelt firmaet kontrakten for bygging av en helikopterplattform og et nødshelter.

I følge Sysla.no skal nødhuset kunne romme 15 personer fordelt på to etasjer på tilsammens 154 kvadratmeter. Den skal romme garderobe, bad, kjøkken, møterom, kontor og overnattingsområde.

Wellhead Platform Alliance består av Aker BP, Aker Solutions, Kværner og ABB. Nødhuset og helikopterdekket skal ferdigstilles den 31. august og 31. oktober 2018.