Foto: Geir K. Hus.
Foto: Geir K. Hus.

Gir ut bok om E134 Haukelivegen

Forfatter Geir K. Hus skriver om mat, natur og kultur mellom øst og vest i boka om E134 over Haukeli.

BOKUTGIVELSE: Boka skildrer veien, livet, maten og ikke minst naturen langs det som er en av Norges viktigste veistrekninger. Huse sin nye bok forteller historien om Haukelivegen, som har bundet folk fra Vestlandet og Østlandet sammen gjennom alle tider.

Den første veien stod ferdig i 1889, mens helårsveien ble tatt i bruk for 50 år siden. Aller mest handler boken likevel om det du kan oppleve langs veien i dag:

– Boken er en hyllest til de som har kjempet for gode veier gjennom tidene, men mesteparten av boken har jeg brukt til å vise fram spennende folk og steder, som du bør få med deg når du kjører mellom Drammen og Haugesund/Karmøy i dag, sier Geir K. Hus i en pressemelding.

Boken blir gitt ut på eget forlag, og skal være tilgjengelig hos de fleste bokhandlere og en del andre møteplasser langs vegen.

Foto: Geir K. Hus.