Skjermbilde 2017-10-30 kl. 09.21.19

Ottar Mæland blir fungerende sjef for DeepOcean

Haugesunder Ottar Mæland går fra operativ leder til fungerende administrerende direktør i subsea-selskapet DeepOcean. Det skriver selskapet i en pressemelding.

SUBSEA: Mæland overtar etter Bart Heijermans som har besluttet å slutte som administrerende direktør. Heijermans fortsetter imidlertid som styremedlem.

– Jeg er spent på å overta stillingen som fungerende administrerende direktør i DeepOcean, og gleder meg til å utvikle selskapet videre. Som operasjonsleder i selskapet er jeg klar over hvilke utfordringer vi har, men også hvilke muligheter som ligger i dagens marked. DeepOcean har et godt utgangspunkt til å tilby både nye og gamle kunder et fremtidsrettet tilbud med fokus på sikkerhet, uttaler Ottar Mæland i pressemeldingen.

DeepOcean har de siste årene vært gjennom et eierskifte og en omstrukturering av selskapet for å bedre kunne møte et utfordrende marked. Styreleder Terje Askvig er fornøyd med valget av Mæland som selskapets midlertidig administrerende direktør i selskapet.

– Jeg er veldig godt fornøyd med at han er klar til å ta over som administrerende direktør inntil vi har fått en permanent løsning på plass. Mæland har vært en del av DeepOcean i over ti år og har solid erfaring, sier styrelederen.

Mæland tar over sjefsstolen i selskapet den 18. november.